Fluffigt


Kungsträdgårdens rosa fluffiga körsbärsblommor är ju ofattbart fina!

Landet nästa! Ha en superbra valborg nu allihoppa. Jag och Petronella åker till hennes land, hemma på söndag igen. Pusselipuss

XOXO



Petronella är så fin, titta själv på bildera. Så vacker. Hon betyder fruktansvärt mycket.

Tjenixen! Bildbomb pågång. Säkert en vecka sedan jag uppdaterade? Sjukt. Imorgon är det valborg! Det betyder en halv dag ledigt för mig imorgon och sen + hela fredagen ledig + en hel vecka prao (alltså absolut ingen skola), det kan inte bli bättre än såhär. Måste få vila upp mig nu efter alla prov och skolarbeten. Yes vad skönt!

Face to face


Sitter på 7eleven och Petronella käkar bröd utan pålägg, så gott..nja! Ganska fin vårbild va? Linn längst fram är så fin. 21 grader idag och jag slutade skolan tidigare.. alltså klockan ett. Har suttit vid hamnen och myst, fotat och njutit av solen. Ikväll blir det troligtvis bio, annars promenad i den mörka kvällen eller numera ljusa kanske jag ska säga. Hejhopp!

FLOWERPOWER


Från Egypten, fotade mycket fint där nere eller om man nu säger uppe. Haha!


Ni ser en liten del av min ganska så nya fransväska. Och min gula kjol från second hand, skinnjackan, linnet H&M. Ser ut lite som att jag är armlös på bilden? Men nej nej så är det inte. Idag hade jag på mig rätt så somriga kläder, men det är ju trots allt bara 26 skoldagar kvar till sommarlov!

I'm back!


Påsk mumms!

För länge sen, eller kanske några veckor sen. Lilla jag

Har haft massor av plugg för mig de här senaste dagarna, så det får bli ursäkten till att jag inte hunnit med att blogga. Vad har jag att komma med? Jag mår väldigt bra, känner mig lycklig, glad, perfekt känsla. Ikväll är jag barnvakt åt grannpojkarna. Dom är så snälla.

Rutigt

Hej mitt i veckan! Känns ju som att det är rätt ljust ute nu? Klockan är tjugo över sju, för två månader sedan såg det inte ut såhär på kvällarna. Det var mörkt, vintrigt, kallt. Allting blir så mycket skönare med lite ljusa tider över Sverige. Inte långt kvar till sommaren nu. Jag längtar! Ska sätta igång och göra lite nytta, som att plugga..
Rutigskjorta weekday's seconhand, slitna jeans gul&blå, skor dinsko, solglasögon, väska och smycken köpt utomlands.

SUBWAY



SUNNY DAY


Halloj! Jag har nya solgalasögon, rätt balla va?
Elise och jag har varit på Djurgårn och gjort som kossorna, ätit gräs som smakade ungefär som gräslök. Rätt gott men tröttsamt efter två och en halv timmes väntan på att nr 055 ska stå först på Grönalunds kölapps lista. Vi väntade, åt pommfritt, jag åt en klubba, åt godis, väntade lite till, ringde några samtal, njöt av solen, gick till hamnen, gick balansgång, satte oss i gräset, vi var hungriga och åt mat, fick panik för att nr 055 redan varit. Tillslut fick vi våra gratis inträden och våra gratis åkband till den 26e april iallafall. Tack mcdonalds klubben! Nu ska jag borsta tänderna, good night people

EGYPTEN


Här steker jag på Paradisön, hade precis snorklat i Röda havet. Fantastiskt

Fem h med buss från Hurghada till Luxor. Här besökte vi Temple of Luxor, minnesstad.

Igår morse åt jag min första frukost utomhus på altanen. Kändes nästan som att jag befann mig i Egypten, pga att det var så sjukt varmt i luften. Runt 20+ på altanen/på baksidan av mitt hus. Jag som trodde att det skulle vara kallt i Sverige när jag kom hem, som en kontrast från Egypten. Men icke sa nicke, vårvärmen börjar dra igång ordentligt. Så skönt.
Är alldeles fjunig på näsan, har börjat flagna. Får hoppas att brännan håller i sig ett litet tag till! För snart kan man ju börja sola utomhus i Sverige och då är det ju perfect att jag har en liten grund.

Glad påsk


Hej! Jag är hemma och har haft en oslagbar semester i Egypten! Blider från resan tänker jag lägga in imorgon, kan också hända att jag får något spratt och lägger in några ikväll. Tills vidare får ni ha en riktigt Glad Påsk!

Vi ses om en vecka!


Afrika. Egypten. Hurghada. Grand Resort. Jag anländer imorgon, flyger från Sverige till Egypten klockan 8 imorgon bitti. Jag är pirrig, nervös, glad, lycklig, orolig, spänd, glad igen. Bilderna kommer härifrån! och beskriver vart jag ska någonstans. Nu ska jag försöka få lite sömn, innan jag stiger upp klockan 5 imorgonbitti. Ha det bäst nu när jag sticker iväg till värmen i en vecka! Love u

Ballonger


Vi överaskade Gaby i luma med ballonger, glass och choklad! Riktigt mysigt.

PATRY PARTY PARTY!


Grattis din snygga jävel! 15 år idag!! & det betyder sex, köra moppe, sträckfilm på bio (som om du aldrig har sett en!) och du är straffmyndig. Hur känns det? Greeeeeeat antar jag.

I love söder

Jag och Matilda var på söder, sista bilden är utanför café string.. dom hade inga praoplatser kvar till mig.Typiskt! Nu får ni sova så gott, för nu ska jag packa färdigt handbagaget. Jag ska föresten få tandställning, är oerhört glad för det. Tack tandläkaren! Tjohej


Bild 1: En söt Matilda med snygga brillor lånade av hennes inspirerande storesyrra!
Bild 2: Agnes kommer gående
Bild 3: Äntligen är våren här, se så fina knopparna på träden är

090401


Elise Agnes, Gaby, Elise Gaby, Agnes Petronella!

Allting går så välldans fort, redan April! jisses!! Har njutit av solen i hummlegården med Linn och Petronella. Länge sen jag grät med någon, men det var skönt att prata ut om allting som hänt. Det är så mycket nu. Påsklov snart, kommer bli sjukt skönt att bara få koppla bort allting. Inte tänka på skolan, all press och alla problem. Rikitigt skönt att komma bort ett tag! Återkommer med nya bilder snart. Blöt puss från mig till er

RSS 2.0