Italiaa 21/6-29/6


Yttepytte lite bilder från ihelgen, firde midsommar i dalarna. Matilda på bild.
Itaaaaaaaaalien här kommer vi! Yesyes, så sant som det är sagt. Italien en vecka med konfan, hur bra? Superbra. Det haglar i Italien nu, men Assisi ska få fint väder i veckan. Jag kommer äta italiensk mat, alltså världens godaste. Trött på köttbullar, pastapesto så mycket bättre och så mycket godare. Ses om en vecka (den 29e)! Pusspuss

october or june?


1. För någon dag sen, då det var sommar och inte kändes som oktober! Men för tillfället är faktiskt vädret väldigt skönt. 2. Jag cyklade rätt ofta förra sommaren, så snart det blir sommarkänsla igen kommer jag hoppa upp på cykeln och ta mig dit jag vill. Underbart. 3. Hammarbybacken är fylld av gula blommor (smörblommor?) som man får fläckar på kläderna av. 4. Sena ljumma och framförallt ljusa sommarkvällar, finns det något bättre? 5. Kolonilott = gamla människor som säger en och samma sak hundra gånger om, tur att man är ung än så länge.

Skolavslutning och SOMMARLOOOOOV imorgon! Känns som en otrolig lättnad samtidigt som jag kommer sakna alla människor från klassen som man inte träffar annars, vi kommer liksom inte ses på typ 2 månader? Hur sjukt känns inte det. Tänk när jag går ut nian, jag kommer helt dö av sorg! Bäst man drar på vattenfastmascara eller skippar den helt. Måste kila.. goodbye

Transparent


Det här hade jag på mig för någon dag sen. Mammas kofta, halvtransparent tröja h&m, shorts american apparel. Smycken från h&m, ice och smått som jag fyndat hemma. Skön dag idag, inte hänt så mycket i skolan och så har jag sprungit runt i stan och köpt mig lite fina saker till sommaren. Jag behöver inte träna, vad tusan gör man om man inte tränar när man går från gata till gata i stan? Det tar iallafall på krafterna. Jag är trött, så god natt. Föresten ingen skola för min del imorgon! Tandläkaren here I come så att säga, tandställning in i munnen runt augusti månad! Yey.

2/6


från igår. rosor, picknick med engångsgrillen i humlegården, jag som försökte mig på yoga, marshmallows med jordgubbar och choklad över grillen.
slutade tidigare igår så jag hann med att både sola och bada i min förstora stålpool som sträcker sig (nästan) över hela min alltan på baksidan av huset mitt. Önskar att den var hälften så stor, jag ligger endå bara och solar på badmadrass över vattnet. jag simmar aldrig runt som en liten fisk, även om jag är som fisken i vattnet så är det bara skönt att ta ett dopp ibland för att svalka sig. jag åt glass med finaste vännerna igår, stressade till humlegården. picknickade sent in på kvällen. hann med rätt mycket under en och samma dag. idag har det regnat och på torsdag ska det bli 6+ ute, inte kul!

1 JUNI


tiden rinner iväg. idag är det första juni, det är vamt i luften och det har vart gassande sol. sommarn kom så snabbt, var det inte jul nyss? har har haft ett par riktigt underbara dagar i solen, har skrattat för för det mesta. jag har suttit på tunnelbanan skrattat åt  mig själv för att jag sitter där i min ensamhem och skrattar, hur normalt kan det var en på en skala 1-10? en 10a kanske, nja. just för att jag kände mig så lycklig, så glad. att skratta är helt otroligt, jag gör nog det rätt ofta.
Ikväll har jag suttit i humlegården och skrattat (igen) åt alla dåliga skämt, åt elises skumma garv och petronellas galna pocahontas hopp innan hon gör sig redo för en hjulning på gräsmattan. en riktig sommarkväll, sommarlov på fredag.. nej juste glömde att lärarna bara måste ha fika på varenda lektion hela den här veckan för att dom inte har något att sätta oss elever i sysselsättning med. Så jag har skolavslutning självklart nästa fredag, typiskt. Det här blev långt, puss och godnatt folket!

RSS 2.0